Vad härligt att ni planerar bröllop! Oavsett om ni planerar ett bröllop med hundratals gäster eller en enklare vigsel är det en viktig dag. Och att föreviga den med bilder ger er och kommande generationer möjlighet att uppleva och njuta av den om och om igen. 

"Du har varit helt fantastisk Pernilla och vi är oerhört glada och nöjda över att just du var där. Du är inte bara en grym fotograf utan också en härlig person som fick oss att känna oss trygga och avslappnade. Tusen tack!!"

Som fotograf är min ambition alltid att fånga ögonblick, värme, närhet och mycket känsla. Tidlösa bilder är också något som betyder mycket för mig. Tycker ni om min bildstil och tror att jag är rätt fotograf för er blir jag jätteglad om ni hör av er till mig. 

Det här ingår i alla mina paket:

  • Ett möte/en fika innan, där vi ses för att prata om er, ert bröllop och era önskemål och förväntningar
  • Alla utvalda bilder, bearbetade och högupplösta 
  • Ett fint galleri online, som ni kan dela med alla som var där och de som inte hade möjlighet att komma

Heldag - ett paket som innehåller förberedelser, porträtt, vigsel, grattiskramar, mingel, brudskål, middag, dans och fest. 
30 000 kr. inkl. moms

12 timmar - ett paket som innehåller förberedelser, porträtt, vigsel, grattiskramar, mingel, brudskål och middag. 
25 000 kr. inkl. moms

6 timmar - ett paket som innehåller förberedelser, porträtt, vigsel, grattiskramar, mingel och brudskål. 
20 000 kr. inkl. moms

3 timmar - ett paket som innehåller porträtt och vigsel plus alla grattiskramar och hurrarop efteråt. 
15 000 kr. inkl. moms

Det är viktigt att ni väljer rätt fotograf, att personkemin stämmer till 100 procent, och därför är det bra med en träff innan. Då pratar vi om er, era bröllopsplaner och era förväntningar. Bokar ni heldag, 12 timmar eller 6 timmar ingår det även en provfotografering, för att värma upp lite inför den stora dagen. 

Tips! Många brudpar bokar bröllopsfotograf både ett och två år i förväg. För att säkerställa att ni verkligen får den fotograf ni vill ha, var ute i god tid. Speciellt under högsäsongen maj-augusti.  

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i mångas liv och jag har en enorm respekt för att det är svårt att välja fotograf. Så, rådet jag kan ge är att lita på magkänslan och är det någonting ni undrar över eller har frågor om - skriv ett mejl så tar vi det därifrån!