Pernilla_gravid_05-Redigera.jpg

Bröllopsklänningen som jag hade beställt kom inte, ringen blev inte klar i tid, jag hade inte träffat fotografen eller han som skulle göra min make-up och mitt hår innan bröllopsdagen och i sista sekund ändrade vi planerna om att gifta oss i New York City Hall och bokade istället en vigselförrättare och hade vigseln i Shakespeare Garden i Central Park.

Blev bröllopet en flopp? Tvärtom! Vår dag var magiskt vacker och skulle jag göra om det skulle jag nog göra om det på EXAKT samma sätt. Fast jag kanske skulle beställa klänningen lite, lite tidigare...

Innan jag blev fotograf så har jag med andra ord varit brud så tro mig när jag säger att jag vet att, oavsett vad som händer, oavsett var ni gifter er eller hur ni gifter är, blir det en speciell dag. 

Hej!

Jag heter Pernilla och min superkraft är att jag fotograferar bröllop och kärlek på ett genuint sätt. Ett sätt som berättar hela historien. Jag älskar bilder som fångar ögonblick, genuina känslor, spontana magskratt, tårar, ren och skär glädje och personligheter.

När jag inte fotograferar bröllop är jag en person som byter om till mjukisbyxor direkt när jag kommer hem från jobbet. Jag tittar på alldeles för många serier på Netflix och HBO. 

Jag älskar när man får den där oförklarliga känslan av lycka i magen - den som försvinner lika snabbt som den kom. 

Jag bor med min man Tobbe och vår son Sigge i ett vitt hus med en liten trädgård. Jag nöter joggingskor, håller mig till fria vikter på gymmet och plockar gärna russinen ur vardagskakan.

BY0A4349-2.jpg
BY0A8177-2.jpg
Jag.jpg
BY0A8181-2.jpg

När ni tittar tillbaka på er bröllopsdag vill jag gärna vara den som hjälper er att minnas den genom att göra bilder som får er att skratta, känna lyckorus, fulgråta eller bara le. Jag vill gärna vara den som ger er bilder som går rakt in i hjärtat och känns i kroppen. Jag älskar bilder som fångar ögonblick, genuina känslor, spontana magskratt, tårar, ren och skär glädje och personligheter. 

Jag tror på att skapa en upplevelse för de jag fotograferar. Det handlar inte bara om att "ta bra bilder". Jag vill att de som tittar på bilderna ska känna något. Och jag vill känna något för de bilder jag tar. Det är alltid mitt mål.