Jangendahl Lilja Fotografi
Jangendahl Lilja Fotografi
Bröllopsfotograf i Västerås Stockholm som fotograferar kärlek och skapar tidlösa och vackra bröllopsbilder

äkta KÄNSLOR, MAGSKRATT, TÅRAR, FULGRÅT, REN OCH SKÄR GLÄDJE OCH PERSONLIGHETEr.

BY0A4240.jpg

Bröllopsfotograf
Västerås Stockholm

BRÖLLOP ÄR ETT AV DE SÄLLSYNTA TILLFÄLLEN NÄR DIN FAMiLJ OCH DINA VÄNNER SAMLAS FÖR ATT FIRA KÄRLEKEN. SÄTTET JAG FOTOGRAFERAR PÅ HANDLAR DÄRFÖR SÅ MYCKET MER ÄN OM BARA TA VACKRA PORTRÄTT. JAG VILL BERÄTTA EN HISTORIA.

ER HISTORIA.

Många människor inser inte vilken inverkan bröllopsfotografen har, inte bara på dina bilder, utan för känslan under hela dagen. Visst, många bröllopsfotografer kan ge dig fina bilder, men hur får de dig att känna? Får de dig att känna dig speciell eller bara som en av sina kunder? Får de dig att känna dig vacker? Lugn? Trygg? Glad? Det här, att bröllopsfotografen har stor inverkan, är någonting jag är övertygad om, och vet betyder mycket, och därför lägger jag stor vikt vid att skapa en bra relation med alla människor jag får äran att fotografera.

Jag tror också på att skapa en upplevelse för de jag fotograferar. Det handlar inte bara om att "ta bra bilder". Jag vill att du ska känna något när du tittar på bilderna . Och jag vill känna något för de bilder jag tar. Det är alltid mitt mål. 

 

FRån bloggen