_Y0A9970-222.jpg
008.jpg

if the photographer is interested in the people in front of the lens, and is compassionate, it’s already a lot. the instrument is not the camera but the photographer.

- eve arnold

Tidlöst. Genuint. Personligt.

vill ni fånga er bröllopsdag precis som den är, på ett genuint och avslappnat sätt? vill ni ha levande bilder där allting kanske inte är perfekt och tillrättalagt, men som berättar vilka ni är? vill ni ha tidlösa bilder och genuina ögonblick? vill ni spara ovärdeliga minnen för generationer framöver? då vill jag gärna berätta er historia i bilder.

Jag tror på att skapa en upplevelse för de jag fotograferar. Det handlar inte bara om att "ta bra bilder". Jag vill att de som tittar på bilderna ska känna något. Och jag vill känna något för de bilder jag tar. Det är alltid mitt mål. 

Jag vill att de jag fotograferar ska förstå, att om de ska älska sina bilder krävs det mer än en bra fotograf. Tar många fotografer fina bilder? Absolut. Men hur får de dig att må? Får de dig att känna dig lugn, trygg, vacker, självsäker och unik? Får de dig att magskratta och fulgråta? Dina bilder förtjänar en fotograf som får dig att känna. För det kommer att synas i dina bilder. Låt oss skapa magi tillsammans.

BY0A2497-3.jpg
Martine och Andreas 108.jpg

Nyckeln till magiska bilder

Nyckeln till magiska bilder är, för mig, trygghet och förtroende . Jag lägger därför ner mycket tid på varje brudpar jag har förmånen att fotografera.  Jag vill jättegärna veta mer om vilka ni är, vad som är viktigt för er, få veta mer om era önskemål för dagen och hur ni vill se tillbaka på ert bröllop. Jag vill att ni ska känna er bekväma med att visa er kärlek på ert eget sätt. Jag vill att ni ska titta på era bilder och känna att de verkligen är ni. Jag har själv varit brud och vet hur obekväm man kan känna sig framför kameran. Jag vet därför också vilket ansvar som vilar i fotografens händer. Min uppgift är att få er att slappna av, känna er säkra och kunna njuta av stunden. Det är också en av mina styrkor. 

BY0A2447.jpg
BY0A0949.jpg
Izabella och Jani Bröllop-105.jpg
Elin och David Bröllopsbilder-231.jpg

Jag hanterar bilder med tanken som om de vore mina egna

Jag hanterar era bilder med tanken som om de vore mina egna och jag älskar när mina par blir lika glada över bilderna som jag. För mig är ni inte "kunder" eller ett "bröllopspaket". Jag är inte ute efter att fylla min kalender med "plåtningar" utan dagar där jag får möjlighet att berätta människors historia. För mig är bröllopsfotograf inte ett löpande-band-jobb. Det handlar om att skapa relationer, att se relationer och att investera i andra som väljer att investera i mig. Det är inte något som kan massproduceras. Därför att jag så innerligt glad och genuint tacksam för alla som väljer mig som fotograf. Det är med handen på hjärtat en ära. 


Elin och David Bröllopsbilder-420.jpg

vad kostar en Bröllopsfotografering?

Jag erbjuder tre olika bröllopspaket. Oavsett hur många timmar ni väljer att ha mig med lägger jag alltid ner tid på att träffas, hitta de bästa fotoplatserna, agera bollplank, dela med mig av tips och råd och stötta er i planeringen. Jag har själv gift mig, varit gäst på massor med bröllop och fotograferat många, många brudpar. Jag vet hur överväldigande, nervöst, pirrigt och stressande det kan vara. Jag finns där för att stötta er, hjälpa er och förbereda er på allra bästa sätt. Förutom min tid ingår det redigerade bilder, ett personligt webbgalleri, slideshow och Fine Art-printar.

Mina bröllopspaket börjar på 20 000 kr. Priset beror lite på om ni gifter er en tisdag eller lördag, på vintern eller mitt i sommaren. Och hur många timmar ni vill att jag ska vara med. Hittar ni inte det ni söker, tveka inte att be om något skräddarsytt. Jag bokar gärna in ett möte för att besvara eventuella frågor och för att höra mer om er stora dag. Annars besvarar jag självklart frågor via e-post. 

Skicka ett mejl till mig här så återkommer jag mer information och fullständig prislista. 


Tusen Tack för att du har tagit dig tid att titta igenom min portfolio och mitt arbete.

min passion för bröllop stärks för varje par jag får förmånen att fotografera. genom åren har jag lärt mig att känslan av värme och närhet med mina brudpar är hemligheten till en fantastisk upplevelse och dess minnen.