Vackra mamma | Västerås |

Att objektivt fota någon som står en riktigt nära är supersvårt, för ofta syns det att man har en relation till varandra. Det är något med ögonen... Att trötta ut den man ska fota, för att få personen att slappna av, är ett knep jag lärde mig av porträttfotografen Knut Koivisto. Att putta in folk i buskar för att få en snygg bakgrund, är ett annat knep jag har lärt mig av bröllopsfotografen/scenografen Therese Winberg. Tänkte jag skulle kombinera dessa två när jag fotade min kära mor i helgen. Sagt och gjort.

Mamma fick göra diverse mer eller mindre konstiga saker och sen puttade jag in henne i en syrenbuske, som var FULL av bladlöss - som ramlade ner i hennes ansikte... Japp, hon blev trött, på mig- fast lite glad också - och vi fick till en bra bakgrund. Tadaa!

BY0A0392-2.jpg

"As mothers and daughters, we are connected with one another. My mother is the bones of my spine, keeping me straight and true. She is my blood, making sure it runs rich and strong. She is the beating of my heart. I cannot imagine a life without her." ~ Kristin Hannah, Summer Island