att ta sig ur komfortzonen

”Hur vill du bli uppfattad?” ”Vem vill du vara?” De frågorna fick jag för ungefär tio år sen av min kollega Magnus. Jag funderade en stund. En bra stund. Sen svarade jag. ”Jag vill uppfattas som modig”.

Så här med facit i hand kan jag med handen på hjärtat säga att jag inte alltid har levt upp till den person jag sade att jag ville vara. Men idag kan jag stolt säga att jag är modig. Idag tar jag revansch på alla gånger jag har fegat ur och tagit den trygga och säkra vägen, istället för den otrampade och lite mer osäkra.

Den 31 mars 2016 tog en 14 år lång och fantastisk resa på Dale Carnegie slut och idag den 1 april 2016, näe det är inget aprilskämt, börjar en ny resa - som egen företagare. Jag är rädd, skräckslagen om jag ska vara ärlig, men samtidigt ska det här bli otroligt roligt och spännande. Tack till mina kollegor Berit och Björn för att ni ger mig den här möjligheten och för att ni tror på mig! Ser fram emot vårt fortsatta samarbete!

Att ta nya steg är skrämmande. Att ta sig ur komfortzonen är skrämmande. Men om man inte vågar prova kan man aldrig förverkliga sina drömmar. Jag kommer säkert att misslyckas, många gånger. Och göra fel. Men som någon klok person har sagt: Kommer du ihåg den där personen som aldrig tog några risker. Nej, det gör ingen annan heller...

Ha en fin fredag.