jag trodde aldrig att jag skulle börja blogga…

Jag trodde aldrig att jag skulle börja blogga. Men så trodde jag i och för sig heller aldrig att jag skulle tycka om sushi, eller att jag skulle hålla ett tal på ett bröllop inför 100 personer, eller springa en hel mil utan att stanna och kippa efter luft var femte minut. Men de sakerna lärde jag mig, och nu ska jag alltså lära mig att fotografera.

Anledningen till varför jag nu startar den här bloggen är för att jag vill bli bättre på att, eller bättre, jag vill lära mig att fotografera. Och då tänkte jag att en blogg är ju ett suveränt bra sätt att sätta press på mig själv. För nu när jag har gått ut med att jag ska blogga och fota så måste jag ju leverera.

För två år sen fick jag en kamera och jag tänkte att det här med att fota med en systemkamera – hur svårt kan det vara?! Det visade sig vara svårt. Riktigt svårt.

För att lära mig alla knappar, rattar, inställningar och finesser på kameran anmälde jag mig till en fotokurs – för att få lite handfasta råd och tips. Det var så allting började. Och nu tänker jag alltså börja dela med mig av hur det går.

Jag kanske slänger in lite inlägg om resor, träning och annat smått och gott också, men den här bloggen kommer först och främst att handla om att lära sig någonting nytt, att kliva utanför komfortzonen, att försöka, att göra fel, att göra om, att förhoppningsvis göra rätt, att sätta mål och att drömma stora drömmar.