Bröllopsklänningen som jag hade beställt kom inte, ringen blev inte klar i tid, jag hade inte träffat fotografen eller han som skulle göra min make-up och mitt hår innan bröllopsdagen och i sista sekund ändrade vi planerna om att gifta oss i New York City Hall och bokade istället en vigselförrättare. Blev bröllopet en flopp? Tvärtom! Vår dag var magiskt vacker och skulle jag göra om det skulle jag nog göra om det på EXAKT samma sätt. Fast jag kanske skulle beställa klänningen lite, lite tidigare...

Innan jag blev fotograf så har jag med andra ord varit brud (bildbeviset kan du se ovan) så tro mig när jag säger att jag vet att, oavsett vad som händer, oavsett var ni gifter er eller hur ni gifter är, blir det en speciell dag. 

När ni tittar tillbaka på er bröllopsdag vill jag gärna vara den som hjälper er att minnas den genom att göra bilder som får er att skratta, känna lyckorus, fulgråta eller bara le. Jag vill gärna vara den som ger er bilder som går rakt in i hjärtat och känns i kroppen. 

Bilderna jag skapar tillsammans med mina bröllopspar hanteras med tanken som om de var mina egna. Jag älskar bilder som fångar ögonblick, genuina känslor, spontana magskratt, tårar, ren och skär glädje och personligheter.